Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
20 січня 2016 року 17:56

Впровадження системи управління якістю послуг у виконавчому комітеті Пирятинської міської ради - завдання сьогодення

Пирятинською міською радою продовжується реалізація шведсько-українського проекту „Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні“, який реалізується Академією Фольке Бернадотта в партнерстві з Асоціацією малих міст України та Центром Разумкова. 20 січня, з метою підвищення ефективності роботи у сфері управління міської ради та  визначення єдиних вимог і підходів до здійснення процесів, експертом Проекту, виконавчим директором Асоціації малих міст України Валентиною Полтавець   проведено семінар  „Впровадження системи управління якості в Пирятинській міській раді“. У навчанні взяли участь керівництво міста та начальники структурних підрозділів виконавчого комітету.   

Метою цього заходу є впровадження у  виконавчому комітеті міжнародної системи управління якістю ISO 9001:2008. Цей стандарт є однією з моделей управління діяльністю органу місцевого самоврядування для забезпечення її результативності та допомагає вирішити багато внутрішніх і зовнішніх питань, а саме: покращити якість послуг, забезпечити прозорість та легкість управління діяльністю міської ради; запровадити механізм постійного покращення системи управління та підвищити ефективність роботи працівників виконавчого комітету. Система якості – це передумова до створення Центру надання адміністративних послуг в Пирятинській міській об’єднаній територіальній громаді.

Крім того, в рамках цього Проекту Валентина Дмитрівна презентувала матеріали щодо залучення громадськості до управління на місцевому рівні: європейський досвід, історія та традиції громадської участі в Україні та можливості застосування таких форм роботи у Пирятинській міській раді. В обговорення цього питання взяли участь працівники міської ради та завідувачі дошкільних навчальних закладів міста. 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua