Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 жовтня 2019 року 13:18

Що вирішили на сесії?

29 жовтня відбулася шістдесят перша сесія Пирятинської міської ради. На розгляд депутатів винесено 71 питання порядку денного.

Внесено зміни до ряду програм, зокрема, дофінансовано Програму забезпечення надання медичної допомоги жителям Пирятинської міської ОТГ комунальним підприємством „Пирятинська ЦРЛ“ на суму 386 тис.грн для оплати поточних видатків та енергоносіїв та Програму соціальної підтримки сімей, дітей та молоді на суму 30,0 тис. грн для надання допомоги породіллям. У Програмі „Питна вода Пирятинської ОТГ“ передбачено 291,996 тис. грн для придбання та встановлення лічильників на багатоквартирних будинках. У межах Комплексної програми соціального захисту та соціального забезпечення населення на 2019 рік передбачено 58,0 тис. грн. на відшкодування пільг на послуги зв’язку пільгових категорій громадян міста.  

Затверджено Програму „Всебічна підтримка дітей з особливими освітніми потребами Пирятинської міської ОТГ на 2019-2020 роки“. На поліпшення матеріально-технічної бази Пирятинського інклюзивно-ресурсного центру у 2019 році виділено 23,5 тис.грн. Ще понад 70 тис.грн планується виділити у наступномі році.

Рішенням сесії внесено зміни до бюджету міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік,  Статуту Пирятинського ліцею та Положення про Філію Пирятинського ліцею, затверджено Регламент роботи та Положення про Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету міської ради в новій редакції.

Ухвалено рішення про передачу кладовищ, які знаходяться на території Пирятинської ОТГ, на баланс КП „Каштан“, прийняття у комунальну власність меморіального комплексу учасникам бойових дій в Афганістані та про початок процедури прийняття у власність громади спортивного майданчика поблизу сирзаводу.

Рішеннями сесії двом учасникам бойових дій надано дозволи на розробку проєктів землеустрою для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в м.Пирятин, чотирьом учасникам бойових дій затверджено проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок за межами населених пунктів в адміністративних межах Пирятинської міської ради для ведення особистого селянського господарства. В цілому прийнято більше сорока рішень з питань регулювання земельних відносин.

Наостанок депутати підтримали звернення Пирятинської міської ради до Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо збереження зарахування до місцевих бюджетів аксцизу з виробленого в Україні та з ввезеного на митну територію України пального.

Два питання: „Про внесення змін до Програми культурно-мистецьких заходів на 2019 рік“, „Про надання дозволу Пирятинській міській раді на розробку проєкту землеустрою на земельну ділянку по вул. Європейська, 4“ не набрали необхідної кількості голосів при голосуванні. Одне питання знято з розгляду для доопрацювання.

У роботі пленарного засідання взяли участь 16 депутатів. Вів засідання міський голова Олексій Рябоконь.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua