Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
26 жовтня 2019 року 22:13

Підписано Меморандум про взаєморозуміння між Глобал Ком'юнітіз та Пирятинською ОТГ

26 жовтня у Пирятині завершив свою роботу триденний семінар на тему: “Антикорупційні механізми в галузі освіти та охорони здоров'я”.

Цього дня учасники заходу взяли участь у ГріСвітГромад, яку презентували експерти, як елемент, що може бути використаний в реальному житті, аби розкрити здібності людини (в тому числі і дітей), її лідерські якості. Разом з еспертами проаналізували прозорість та інформаційну відкритість закладів освіти на прикладі Пирятинського ліцею.

Також сьогодні до роботи з аудиторією був залучений консультант з комунікації проєкту ДІЄМО Олександр Равчев. Який розповів присутнім про методи комунакації з громадою в соціальних мережах та створення якісного контенту.

Підсумовуючи навчання міський голова Олексій Рябоконь зазначив, що тематика тренінгу є актуальною та корисною для Пирятинської міської ОТГ. Адже школи міста отримавши фінансову самостійність, здобули і ризики, які пов'язані з цим.

З метою подальшої співпраці підписно Меморандум про взаєморозуміння між Глобал Ком'юнітіз в рамках реалізації проєкту “Децентралізація приносить прозорість та ефективність в медицині та освіті” та Пирятинською ОТГ. Метою цього Меморандуму є визначення рамок співробітництва та взаємодії між підписантами на невиключній основі у сферах, що становлять взаємний інтерес.

Захід проводився в рамках проєкту “ДІЄМО”, який реалізується Глобал Ком'юнітіз та спрямований на підвищення прозорості у галузях охорони здоров'я та освіти, як двох ключових сфер, у яких громадяни особливо стурбовані поширенням корупції, шляхом використання у громадах інструментів нагляду за коштами та ефективності надання послуг в освіті та медицині, посилення співпраці мешканців та влади, залучення громадян до прийняття рішень та зниження корупційних ризиків.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua