Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
26 жовтня 2019 року 16:25

Із засідання житлово-комунальної комісії міської ради

25 жовтня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власностї, транспорту, зв’язку та сфери послуг. Члени комісії розглянули проєкти рішень, які виносяться на чергову сесію міської ради. Зокрема, це внесення змін та доповнень до ряду діючих програм: організація рятування людей на водних об'єктах міста Пирятин, розвитку дорожнього руху та його безпеки в Пирятинській міській ОТГ, „Питна вода Пирятинської ОТГ“ на 2019 рік.

Близько години члени комісії обговорювали зміни до Програми покращення благоустрою Пирятинської міської ОТГ на 2019 рік. У підсумку обговорення вирішено додатково розглянути це питання на спільному засіданні постійних комісій з питань житлово-комунального господарства та з питань бюджету безпосередньо на підприємстві.

Крім того, комісія рекомендувала сесії міської ради прийняти рішення щодо прийняття у комунальну власність Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади меморіального комплексу учасникам бойових дій в Афганістані у м.Пирятин, а також щодо передачі комунальному підприємству „Каштан“ витрат з реконструкції вуличного освітлення, загальною вартістю 981,581 тис.грн, та кладовищ, які розташовані в селах Олександрівка, Калинів Міст, Могилівщина, Верхоярівка, Рівне.

Начальник відділу інформаційних технологій та захисту інформації Андрій Божко та головний спеціаліст з цивільного захисту та мобілізаційної роботи виконкому міської ради Роман Педяш проінформували членів комісії про виконання електронної петиції „Безпечне місто“. Зокрема, заплановано розробити відповідну Програму та реалізувати її протягом трьох років. Першочерговим завданням визначено облаштування відеофіксації на в’їздах до міста.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua