Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
19 січня 2016 року 11:27

Для розчищення міста від снігу прикладено всі сили

У зв’язку зі сніжною стихією, яка вирує в місті , очищати його вийшли бригади комунальників. Разом із снігоочищувальною технікою, прибиранням прибудинкових територій займаються двірники комунального підприємства „Каштан“. Всі бригади забезпечені необхідним інструментом: лопатами, мітлами, скребками, льодорубами та іншим. Для посипки тротуарів заготовлений пісок.

Долати наслідки негоди у Пирятині разом закликає міська влада. Комунальники працюють у посиленому режимі, адже мають виконати основне доручення міського голови  - забезпечити жителів міста безперешкодними маршрутами руху до роботи, навчальних закладів та об'єктів соціальної сфери.

За словами директора КП „Каштан“ Скочка В.І., техніка та робітники комунального підприємства  задіяні максимально. Першочергово розчищаються головні вулиці та транспортні маршрути. Втім, залишається багато проблемних ділянок на околицях міста. Особливо там, де немає можливості заїхати важка техніка.

Міська влада вкотре звертається до власників приватного транспорту з проханням без нагальної потреби не користуватися автомобілями та не залишати їх на узбіччі доріг, щоб забезпечити безперебійну роботу снігоощисної техніки, адже це перешкоджає якісному зачищенню дорожнього покриття від снігу, а часом, взагалі його унеможливлює.

Крім того, міська рада звертається до керівників різних форм власності,підприємств, установ, магазинів, кафе та офісів організувати прибирання снігу на закріплених територіях, включаючи тротуар. Звільнити тротуарні доріжки мають і власники приватних домоволодінь. Інспектори зроблять обхід всього міста і на порушників благоустрою буде накладено штрафи. Їх сума становить від 850 до 1700 грн.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua