Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
21 жовтня 2019 року 17:13

Депутати працюють в комісіях

     21 жовтня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та ЗМІ. Депутати розглянули 5 питань порядку денного.
  Керівник-адміністратор Людмила Коваль ознайомила присутніх з Положенням про Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Пирятинської міської ради (нова редакція) та Регламентом роботи Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Пирятинської міської ради.       Зокрема, у проєкті Регламенту передбачено, що особам з інвалідністю та іншим маломобільним групам населення забезпечується вільний доступ до інформації, шляхом розміщення інформаційних матеріалів, надрукованих шрифтом Брайля. Для забезпечення надання адміністративних послуг суб’єктам звернення, які є глухими, німими або глухонімими, до роботи центру може залучатися перекладач жестової мови. Керуючий справами виконавчого комітету міської ради Лариса Кочур зауважила, що вже незабаром спеціаліст ЦНАПу буде направлений на навчання жестової мови.
   Далі члени комісії ознайомилися із змінами до Положення про загальний відділ та інформаційного забезпечення виконкому міської ради.
   Наостанок депутати рекомендували винести на розгляд та затвердження сесії рішення виконавчого комітету та розпорядження міського голови, прийнятих у міжсесійний період. 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua