Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
19 жовтня 2019 року 17:06

Проєкт „Дерева для птахів“ у Пирятині

  Цього року Пирятинська міська рада підписала меморандум про співпрацю та партнерство з Благодійним Фондом „Peli can live“. Ві рамках такої співпраці сьогодні на території Пирятинської ОТГ було реалізовано проєкт із озеленення міста з фокусом на створення сприятливих умов для зимового харчування птахів та їх гніздування. Відповідними фахівцями підібрані різні види дерев і кущів, які забезпечать якнайкращий ефект для птахів та естетичну складову для міста.
  Найбільше рослин (близко 700) висаджено навколо Пирятинських госпрозрахункових очисних споруд, на подвір'ї Пирятинського ліцею - 90 та в парку біля Собору Різдва Богородиці - близько 40.
  У заході взяли учвсть представники Благодійного Фонду, вчителі, батьки та учні Пирятинського ліцею, колективи НПП „Пирятинський“, КП „Каштан“ та Пирятинських госпрозрахункових очисних споруди, спеціалісти міської ради та пересічні пирятинці. Після  завершення робіт всіх бажаючих пригостили смачною кашею, яку приготували працівники НПП "Пирятинський". Крім того, дякуємо ПП „Маслак“ та ТОВ „Пирятинський сирзавод“ за надану продукцію.
  Зважаючи на масштабність проведеної роботи, міська рада висловлює вдячність усім учасникам за щиру готовність до співпраці та сподівається, що заходи з озеленення території Пирятинської ОТГ стануть доброю традицією в майбутньому.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua