Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
4 жовтня 2019 року 19:29

Ламаємо стереотипи святкування Дня вчителя

Щороку в Україні в першу неділю жовтня відзначають День вчителя. За довгу історію склалося безліч традицій святкування цього свята. Зазвичай у цей день учні намагаються якнайкраще привітати своїх вчителів у школах, а оскільки неділя вихідний, то вітають в п’ятницю, що їй передує. Школярі висловлюють свою подяку за працю, знання і турботу. У школах діти дарують вчителям квіти та влаштовують концерти.

 Доброю традицією стало проведення Дня самоврядування в закладах освіти Пирятинської міської ОТГ. Перед святом старшокласники дали вчителям відпочити і самі проводили уроки. Серед школярів вибрали директора, який стежив за дисципліною, і викладачів для кожного предмету. Саме цього дня діти мали змогу відчути, як це бути вчителем. Навчальний день у школах скорочений, і після закінчення уроків викладачів запросили на концерт, присвячений Дню вчителя. Діти співали пісні, танцювали, читали вірші, приміряли на собі роль педагогів на сцені в жартівливих постановках, вітали їх з професійним святом і дарували свої посмішки та  квіти.
      Ми живемо у стрімкий час змін: невпинно здійснюється модернізація освіти, впроваджуються нові освітні технології. Не винятком стало і святкування Дня вчителя.       Сьогодні  міський голова Олексій Рябоконь, заступник міського голови з питань діяльності виконкому міської ради Ігор Шикеринець, начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Сергій Зуєв та голова Пирятинської  районної профспілкової організації працівників освіти Людмила Зібніцька відвідали заклади освіти Пирятинської міської ОТГ та привітали  вчителів з цим чудовим осіннім святом. Побажали працівникам освітньої  галузі творчого натхнення, міцного здоров’я, благополуччя, мудрості, щастя та нових досягнень. За  сумлінну працю, високий професіоналізм, плідну педагогічну діяльність кращих фахівців освіти відзначено грамотами та грошовими винагородами.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua