Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
4 жовтня 2019 року 20:15

Святковий концерт для освітян

У першу неділю жовтня в Україні традиційно відзначатимуть День працівників освіти, який поєднує всіх тих, хто відкриває двері у квітучий сад знань, науки, мудрості. Цей день покликаний привернути увагу до становища вчителів у суспільстві, їх ролі в освіті та розвитку. Адже вчителі – це не тільки люди, які викладають науки, вчителі — це наставники молодого покоління, які готують їх до дорослого життя. Понад 100 держав у світі відзначають День вчителя!

Тож напередодні свята, 4 жовтня, у культурно-громадському центрі Пирятинської міської ОТГ із професійним святом освітян привітала голова Пирятинської  районної профспілкової організації працівників освіти Людмила Зібніцька. Заначила, що професіоналізм, творчість, чуйне ставлення до дітей завжди будуть відрізняти вчителів – представників славної професії.  Подякувала педагогам за невтомний творчий пошук, високий професіоналізм і життєву мудрість та згадала тих, хто залишиться навічно в нашій пам’яті.

Святковий настрій подарували наймолодші учасники свята, виконавши танець ,,Казкові ельфи?. Аплодисменти  залу зірвав своїми гуморесками Дмитро Кудрявцев. Чудовий спів лунав з вуст Руслана Довженка, Наталії Краснової, Аліни Загреби, Володимира Нічика, Сергія Козіна, Анастасії Коваленко, Сніжани Довженко, Снхчян Крістіни, Евеліни Волошиної, Олександра Запорожця та Лідії Прокопенко.

Вперше  для пирятинської громади  свою творчість презентував гурт ,,КОЗІН І ДРУЗІ?. А свою майстерність та  професіоналізм  показали вихованці в танцювальних номерах: ,,Пліткарки?, ,,Без болю?, ,,В стилі диско?, ,,Дискач?, ,,Панночки?.

Родзинкою концерту  було КВН-привітання від ,,КіПіШу?.

Тож  вітаємо вас, дорогі вчителі, зі святом! Диригуйте своїм життям талановито! Режисуйте своє життя грандіозно! Пишіть своє життя геніально! Яскравих вам фарб життя! Завжди майте надію! Використовуйте всі шанси, що дарує життя!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua