Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
4 жовтня 2019 року 19:21

Бути вихователем – це справжнє покликання

        Хто здатен на весь день матусю замінити,

Подарувавши дітлахам промінчик сонця?

Хто здатен дружбі, наче літерам, навчити?

Звичайно ж вихователь – ось хто це!

Наш вихователь заслуговує від нас,

Щоб ми завжди його любили й пам'ятали.

Навіть коли ми підемо у перший клас.

 Напередодні  Дня вчителя міський голова Олексій Рябоконь, заступник міського голови з питань діяльності виконкому міської ради Ігор Шикеринець, начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Сергій Зуєв та голова Пирятинської  районної профспілкової організації працівників освіти Людмила Зібніцька відвідали заклади дошкільної та позашкільної освіти Пирятинської міської ОТГ. Вони привітали  усіх працівників – вихователів, нянь, викладачів гуртків, музичних керівників, психологів, методистів-організаторів, кухарів, медичних сестер та інших   з професійним святом. Дякували за професіоналізм, доброту та терпіння, любов до дітей і самовідданість! Бажали їм нових досягнень і професійних успіхів, витримки, оптимізму, натхнення, міцного здоров’я, щастя та родинного благополуччя! За  сумлінну працю, високий професіоналізм, плідну педагогічну діяльність кращих фахівців освіти відзначено грамотами та грошовими винагородами. Вихованці влаштували святкові концерти: красномовно декламували вірші, весело співали пісень, танцювали та дарували квіти.

Адже коли батьки знаходяться на роботі, про їх малюків з ранку до вечора піклуються досвідчені вихователі, а годують невтомні руки нянь. Саме вони навчають нашу малечу   азів самостійності, правилам поведінки у суспільстві, готують до вступу до школи. Виховання дітей на початку їхнього життєвого шляху — це фундамент, який закладається з самого дитинства і служить опорою у подальшому житті. А кожен педагог-позашкільник – це неповторна особистість, має свій особливий талант, який заохочує дітей до навчання та творчості в позаурочний час, здійснює виховання засобами високої культури та мистецтва. 

Впевнені, що  доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день для дітлахів у цих закладах - в день радості і щастя!

Свято минуло весело та принесло задоволення як вихованцям,  так їх наставникам.

   

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua