Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
4 жовтня 2019 року 18:32

Із засідання виконкому міської ради

02 жовтня відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Розглянуто 28 питань та прийнято відповідні рішення.

Засідання розпочалося інформуванням начальника відділу економічного аналізу та розвитку управління економіки виконкому міської ради Валентини Комаренко про стан розрахунків за житлово-комунальні послуги населення міста Пирятин та іншими споживачами. Зазначивши, що метою розгляду цього питання є здійснення контролю за станом розрахунків за житлово-комунальні послуги населенням міста Пирятин та іншими споживачами. За підсумками аналізу виявлено, що населення має великі  борги перед підприємствами-надавачами послуг. Міський голова Олексій Рябоконь підкреслив, що стан розрахунків населення за житлово-комунальні послуги  значно впливає на роботу комунальних підприємств та їх фінансово-економічний стан.

Членами виконкому рекомендовано керівництву комунальних підприємств активізувати  роботу по погашенню заборгованості за житлово-комунальні послуги населенням Пирятинської міської ОТГ  та позовну роботу щодо стягнення заборгованості у судовому порядку. Вирішили повторно розглянути це питання під час  розгляду питання про виконання фінансових планів та господарську діяльність комунальних підприємств міської ради за 9 місяців 2019 року.

Далі заступник міського голови Максим Варава  доповів про стан готовності житлово-комунального господарства міста, закладів освіти, культури, соціального захисту та охорони здоров’я Пирятинської міської ОТГ до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років. За підсумками розгляду питання міський голова Олексій Рябоконь  зобов’язав  Максима Вараву провести  зустріч  з представниками ПАТ „Лубнигаз“ для забезпечення своєчасного початку опалювального сезону 2019-2020 років у закладах освіти Пирятинської міської ради.

Крім того, члени виконкому міської ради розглянулище ряд питань житлово-комунального господарства, соціальних питань та затвердження штатних розписів закладів культури та освіти.       

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua