Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 вересня 2019 року 14:13

Районна спартакіада з рекреаційних видів спорту

28 вересня в смт. Оржиця проходила районна спартакіада з рекреаційних видів спорту. В ній узяли учать спортсмени з Оржиці, Лазірок, Лубен, Семенівки, Хоролу та  Пирятина.

Команда Пирятинської районної організації інвалідів СОІУ була представлена 4 спортсменами. Серед них:  Олена  Коробіцина, Тетяна Миленко, Олександра Охріменко та Олег Сімон.

Спортсмени змагалися з баскетболу (закидання м’яча в кільце), шашок, бочі, дартсу та настільного тенісу. За результатами змагань, Олена Коробіцина посіла І місце з шашок, а Тетяна Миленко – ІІ місце з шашок та ІІІ місце з дартсу.

Всі учасники та призери були нагороджені медалями та грамотами.

Районна спартакіада з рекреаційних видів спорту проводиться з метою подальшого поліпшення фізкультурно-оздоровчої, реабілітаційної та спортивної роботи серед людей з особливими потребами, поглиблення їхньої інтеграції в суспільство, виявлення здібних та обдарованих спортсменів та подальшого розвитку та популяризації занять з фізичної культури та спорту серед представників зазначеної категорії.

Пирятинська районна організації інвалідів СОІУ висловлює подяку міській раді за фінансову підтримку та наданий транспорт.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua