Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 вересня 2019 року 09:04

День усиновлення

Щороку 30 вересня Україна відзначає День усиновлення. Це свято людяності, милосердя,   яке не випадково збігається з   християнським святом Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. 
      Діти – найдорожче багатство кожної людини. Заради їх щастя ми готові долати всі труднощі і перешкоди. В них – надія на щасливе майбутнє наших сімей, всього українського роду.

 Головне завдання дорослих, захистити права кожної дитини, а особливо дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.  

 Усиновлення, встановлення опіки (піклування), створення прийомної сім’ї чи дитячого будинку сімейного типу – це акти великої соціальної ваги, прояв гуманізму, а також реалізація природної потреби материнства і батьківства та водночас захист від самотності, як дорослих так і дітей.
     На території Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади проживає 9 усиновлених дітей у 7 сім’ях, під опікою, піклуванням перебуває 23 дитини, створено та функціонує 1 прийомна сім’я та дитячий будинок сімейного типу,  в яких виховується 9 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

 Щиро вітаємо усиновлювачів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше — щастя мати родину, тата і маму. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Хай повниться дитячим щасливим сміхом ваша домівка, хай ростуть здоровими і успішними ваші діти.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua