Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
24 вересня 2019 року 14:59

„Щасливе життя“ перемагає!

20-22 вересня. у Міжнародному дитячому центрі „Артек“ відбувся фінал IX Всеукраїнського фестивалю-конкурсу „Молодь обирає здоров’я“, в якому взяли участь 23 команди-переможниці регіональних етапів. Урочисте відкриття фіналу фестивалю відбулось за участю його організаторів – представників Міністерства молоді та спорту України, Міністерства освіти і науки України, Українського державного центру позашкільної освіти, Всеукраїнської молодіжної громадської організації „Серце до серця“.   

Команди - переможниці регіональних етапів фестивалю з більшості областей країни змагались у декількох конкурсах: літературно-музично-спортивних міні-композицій „Ми обираємо здоров’я“; фотографій, плакатів „Молодь обирає здоровий спосіб життя“; вікторині-конкурсі „Що я знаю про здоровий спосіб життя“.

Команда „Щасливе життя“ (керівник Алла Тимчур, хореограф Тетяна Зубенко) Пирятинського Центру дитячої та юнацької творчості у складі Гордієнко Яни, Рішко Катерини, Зубенко Вікторії, Самусь Марії, Садовської Лізи, Шевченко Марини, Марченко Ольги представляла Полтавську область і отримали диплом ІІ ступеня! Це неймовірний успіх!

Самусь Марія, учасниця команди „Щасливе життя“, нагороджена дипломом ІІ ступеня у вікторині-конкурсі „Що я знаю про здоровий спосіб життя?“.

Ми пишаємося, що наші вихованці уміють плідно, творчо, натхненно працювати і як результат – перемоги всеукраїнського рівня!

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua