Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
23 вересня 2019 року 16:42

Акція „Я прибрав – твоя черга -2: Змінимо майбутнє разом“

Чи знаєте ви, що за нинішніх темпів засмічення річок, морів та океанів до 2050 року в них буде більше пластику, аніж риби? Щоб запобігти цьому, в треті вихідні вересня (цьогоріч – 21 вересня) мільйони волонтерів у всьому світі (понад 150 країн) долучаються до глобального прибирання.

           В Україні челендж проходить під девізом „Я прибрав – твоя черга-2: змінимо майбутнє разом“. Умови участі – прості: зберіть друзів, приберіть біля себе береги річки чи моря, зареєструйтеся та викладіть фото „До“ і „Після“ прибирання в мережі Facebook з хештегом #Яприбрав_ТвояЧерга2. Перша тисяча учасників отримає в подарунок екосумки. Акція проводиться з 16 до 30 вересня за підтримки Європейського Союзу та Програми розвитку ООН. 

          20 вересня на острові Масальський за ініціативи НПП „Пирятинський“ та Опорного закладу Пирятинської ЗШ І-ІІІ ст. № 6 було проведено екологічну акцію „Чисті береги“, в якій взяли участь учні та вчителі закладів освіти ОТГ, працівники парку та небайдужі пирятинці (близько 90 учасників). Учасники акції зібрали десятки  повних сміттєвих пакетів.

         Спільними зусиллями зробили добру справу - прибрали велику територію: узбіччя дороги, що веде до острова Масальський, екостежку, екоклас „Смарагд“ та навколо нього, чоловічий і жіночий пляжі, майданчик біля сцени та кілька лісових галявин.

         Акція „Чисті береги“ – це захід свідомих людей, які хочуть зробити корисне для довкілля, для свого міста. Пам’ятаймо: майбутнє наших водойм, лісу чи зон відпочинку – у наших руках! Всі ми хочемо, щоб світ навколо нас став кращим, чистішим і гарнішим!

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua