Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
22 вересня 2019 року 11:48

Свято, яке об’єднує. Пирятину - 865 років

21 вересня на стадіоні „Ювілейний“ Пирятин гучно відзначив свій 865-й день народження. Не завадила святкуванню навіть осіння прохолода. На день народження рідного міста завітали пирятинці цілими родинами.

Для жителів та гостей підготовлено насичену програму культурно-розважальних заходів на різні смаки та вподобання. 

Колоритною окрасою свята стала виставка народних умільців, де пирятинці мали змогу помилуватися  неповторною красою української вишивки, прикрасами ручної роботи та виробами з природного матеріалу, познайомитися з творчістю художників. Тож як засвідчили експонати виставки, пирятинці - надзвичайно талановиті, наділені неабиякою фантазією і бажанням творити. І в цьому - ще одна запорука доброго майбутнього нашого древнього і вічно молодого міста.

Пирятинці та гості міста із задоволенням фотографувалися в облаштованій фото-зоні.

Концертна програма розпочалася із виступу зразкового аматорського дитячого хореографічного колективу „Флеш“. Далі присутніх розважали своїми піснями та танцями пісенно-танцювальний ансамбль „Полтава“ Полтавської обласної філармонії.

З Днем міста привітав пирятинців міський голова Олексій Рябоконь. Щоб розділити радість свята до міста завітали і поважні гості - наші сусіди з Гребінки. Прозвучали вітання від заступника міського голови Володимира Зінченка.

Вже стало доброю традицією на День міста вітати кращих із кращих, тих хто створює затишок, робить життя мешканців міста щасливим і радісним, приносить нові здобутки і досягнення, не втомлюється пізнавати нове, творити і бути лідером у своїй галузі.

У номінації „Успішні освітяни“ вітали обдарованих дітей-стипендіатів, на святковій сцені їм вручено сертифікати та подарунки.

На святі міста були відзначені переможці конкурсу „Кращий підприємець“ (Сергій Довженко - І місце, Сергій Левченко - ІІ місце, Олександр Снаговський - ІІІ місце) та „Краще підприємство“ (ТОВ „Сільськогосподарське підприємство комбікормовий завод“ - І місце, ТОВ „Пирятиндрев“ - ІІ місце, ПП „Аталіо“ - ІІІ місце).

   Вже сьомий рік поспіль в День міста відзначаються переможці міського конкурсу з благоустрою.

У номінації „Досягнення року“ відзначено підприємства, які давно відомі своєю продукцією. Однією із кращих у місті є машинобудівна компанія „Будагромаш“. ПП „Євробуденерго“ робить вулиці нашої громади освітлені, а тим самим безпечними.

 За вагомий внесок у розвиток інфраструктури Пирятинської міської об’єднаної громади та плідну співпрацю з муніципалітетом в номінації ,,Меценат року“ відзначено ТОВ „Пирятинський сирзавод“.

Також на святковій сцені були відзначені волонтери. Міський голова Олексій Рябоконь та командир військової частини Анатолій Блажко вручили відзнаки та подарунки Олександру Нестерцю та Володимиру Краглю.

Продовжилося святкування виступами артистів - переможця Х-Фактору Олександра Порядинського та вокально-інструментальної групи „Вперше чую“.

Фронтмен гурту "Вперше чую" присвятив виступ Герою України Андрію Конопльову,його товаришу й побратиму. Завершився вечір запальною дискотекою.

 

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua