Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
18 вересня 2019 року 10:59

Світла пам’ять про них – назавжди залишиться з нами

     Сьогодні  в рамках відзначення  76-ї річниці  визволення Пирятина від нацистських загарбників у Пирятинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 4  відбувся урочистий мітинг, присвячений відкриттю меморіальних дошок  Олійнику Івану Анатолійовичу та Шляхтичу Олександру Валентиновичу, випускникам цієї школи, учасникам АТО, які загинули, захищаючи територіальну цілісність України.
     Право  відкрити меморіальну дошку надано  учням школи Анатолію Довбієву та Дмитру Самку спільно з представниками військової частини.
    До родин захисників зі  словами подяки за справжніх воїнів звернулися заступник міського голови  з питань діяльності виконкому міської ради Ігор Шикеринець, вчитель української мови та літератури  Валентина Постна, та наголосили, що героїзм Івана Олійника та Олександра Шляхтича вчитиме майбутні покоління школярів таким звичним, але часом надскладним людським якостям як гідність, повага, любов і вірність.
Пам’ять захисників вшанували  хвилиною мовчання, запаливши свічки, та поклали  квіти до меморіальних дошок, встановлених на будівлях навчального закладу.
    Пирятинці завжди пам’ятатимуть своїх Героїв, які віддали життя, захищаючи незалежність і  цілісність неньки-України. Сьогодні багато земляків бере участь  у  неоголошеній війні  на Сході нашої держави, яка забрала не одне життя, які не вагаючись стали на захист рідної Батьківщини. Великий подвиг  Івана та Олександра  завжди буде прикладом для підростаючого покоління, бо вдивляючись в обличчя загиблих Героїв, усвідомлюємо, що Україна втратила одних з найкращих, найсміливіших, найдостойніших синів.
       Світла пам’ять про них – назавжди залишиться з нами. Вічна пам'ять загиблим Героям!
      Встановлення меморіальних дошок відбулося в рамках реалізації Комплексної програми соціального захисту та соціального забезпечення населення на 2019 рік, за рахунок коштів бюджету Пирятинської міської ОТГ.
 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua