Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
18 вересня 2019 року 08:04

Шановна Пирятинська громадо!

Щиро вітаю вас з Днем міста та з 76-ю річницею визволення Пирятина від нацистських загарбників! Цього року ми святкуємо 865-у річницю з часу заснування древнього міста над Удаєм. У цей день кожен відчуває себе частиною великої пирятинської родини, бо Пирятин – наш спільний дім, найрідніший та найдорожчий куточок на землі, маленька Батьківщина, яка займає особливе місце у серцях кожного з нас.

Сьогодні Пирятин – центр спроможної об’єднаної громади, який продовжує впевнено розвиватися, бере активну участь у заходах і проєктах. Всі досягнення, надбання та здобутки, якими багате наше місто, складаються з щоденної наполегливої праці, досвіду, знань і талантів всіх наших мешканців у різних сферах життєдіяльності.

Дякую всім пирятинцям, які небайдужі до долі рідного міста, а особливо представникам старшого покоління, тим хто пройшов війну та голод, але не втратили віри, залишилися патріотами малої Батьківщини та змогли відбудувати Пирятин.

Дорогі земляки, прийміть щирі вітання з нагоди свята – Дня міста Пирятин! Бажаю міцного здоров’я, достатку, злагоди, мудрості і натхнення у справах, нових звершень на благо нашої громади.

 

Міський голова                                                    Олексій Рябоконь

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua