Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
13 вересня 2019 року 17:20

Робоча нарада з гідрологом НПП „Пирятинський“

13 вересня у кабінеті міського голови відбулася нарада з гідрологом НПП „Пирятинський“ Костянтином Данько за участю міського голови Олексія Рябоконя, директора НПП „Пирятинський“ Юрія Митропана та спеціалістів міської ради. Основною метою зустрічі стало отримання попередніх висновків щодо доцільності розробки проєкту „Розчищення ділянки річки Удай та підтримання її сприятливого гідрологічного режиму у межах м.Пирятин Полтавської області“ та обговорення фактичного стану водності р.Удай.

Костянтин Данько проінформував, що гідрологічні дослідження вказують на встановлення в сучасний період на річках України маловодної фази водності, і річка Удай у даному разі не є виключенням. Цей процес є природною тенденцією, який має циклічний характер. Тобто, за маловодною фазою   згодом настане багатоводна і так далі.

Під час наради обговорили можливі заходи поліпшення стану водності річки Удай та доцільність їх проведення.

Вирішено, що гідролог НПП „Пирятинський“ надасть гідрологічну записку про сучасний стан та перспективи водності річки Удай з метою врахування її при плануванні заходів щодо поліпшення водності річки Удай.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua