Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 вересня 2019 року 11:20

Увага, важлива інформація!

14 вересня розпочалось голосування за проєкти в рамках Бюджету участі Полтавської області 2019 року − обласної програми громадських ініціатив, за якою кожен мешканець Полтавської області може запропонувати свою ідею покращення благоустрою території проживання.

Жителями Пирятина та сільських населених пунктів Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади подано на конкурс 3 проєктні заявки:

1.„Скеледром в Пирятинському ліцеї – територія спорту і здорового способу життя для всієї громади“.

Зареєстровано в переліку проєктів за № 124.

Автор Рябко Олена Михайлівна.

Метою проєкту є: облаштування скеледрому на базі Пирятинського ліцею з наданням можливості дітям та молоді займатися скелелазінням.

2.„Вимога громадян – щорічне екотехнологічне очищення річки Удай на території Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади“.

Зареєстровано в переліку проєктів за № 125

Автор Боровенський Володимир Олексійович.

Проєкт спрямований на створення додаткових технічних можливостей для раціонального та ефективного проведення планових щорічних заходів по очищенню водних просторів р.Удай шляхом придбання мініземснаряду.

3.„Young_Pyriatyn_Hub“ – молодіжний публічний простір нового типу у м.Пирятин“.

Зареєстровано в переліку проєктів за № 126.

Автор Гуленко Олена Ігорівна.

Мета: організація єдиної відкритої молодіжної платформи для всебічного і гармонійного розвитку та генерації ідей пирятинської молоді, реалізації її потенціалу, проведення різних семінарів, тренінгів, воркшопів, майстер-класів, виступів, концертів та інших заходів шляхом створення молодіжного хабу „Young_Pyriatyn_Hub“ на території Пирятинського центру дитячої та юнацької творчості за адресою: вул. Пушкіна, 33, м.Пирятин.

Голосування (підтримку проєктів) можна здійснити двома шляхами: онлайн та паперовим способом.

Електронне голосування можна здійснити на платформі „Громадський бюджет“ за допомогою BankID – способу верифікації громадян через українські банки (ПАТ „Ощадбанк“, АТ КБ „Приватбанк“), який дозволяє підтвердити особу користувача в мережі Інтернет, використовуючи банківські дані про клієнта, або за допомогою електронного цифрового підпису.

Покрокову відео-інструкцію щодо голосування можна переглянути у меню „Як проголосувати за проєкт?“.

Кожен мешканець може обрати не більше трьох проєктів та віддати за них свій електронний голос, тобто ОДНОЧАСНО МОЖНА ПІДТРИМАТИ ВСІ НАШІ ПРОЄКТИ!

НАГОЛОШУЄМО! ЕЛЕКТРОННІ ГОЛОСИ ДАЮТЬ БІЛЬШЕ БАЛІВ АНІЖ ПАПЕРОВІ, ТОМУ ПРОСИМО АГІТУВАТИ І ДОПОМАГАТИ ЛЮДЯМ ГОЛОСУВАТИ ЧЕРЕЗ ІНТЕРНЕТ.

Паперове голосування на території Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади відбуватиметься у приміщеннях:

Пирятинського міського Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) по вул. Героїів Майдану, 2а;

Олександрівського старостату, с.Олексанлдрівка;

Калиновомостівського старостату, с.Калинів Міст;

За місцем знаходження терміналів Приватбанку (на головному екрані терміналу меню „Голосування за проєкти міст“ - обрати і натиснути).

Кожен небайдужий до проблем громади громадянин заповнює паперовий бланк для голосування встановленого зразка, зазначаючи ПІП, контактний телефон, серію та номер паспорта.

Один житель зможе проголосувати лише один раз і обрати також від 1 до 3 проєктів, що сподобалися, тобто ОДНОЧАСНО МОЖНА ПІДТРИМАТИ ВСІ НАШІ ПРОЄКТИ!

Якщо Ви мешканець Полтавської області (не обов’язково пирятинець!), Вам виповнилося 14 років!, можете підтримати ті проєктні ініціативи, які на Вашу думку, покращать життя в Пирятинській міській об’єднаній територіальній громаді!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua