Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 вересня 2019 року 14:51

Ярмаркуємо, святкуємо день народження міста

Хто з пирятинців жодного разу не чув слова "ярмарок"? Невже є такі? Гадаєм, що всі чули  про свято праці і спілкування, продажу товарів і придбання гарного настрою, розпродажу одягу і щастя, де діяли постійні знижки цін на продукцію і посмішки.

Так, у центральній частині Пирятина вже зранку розгорнувся святковий ярмарок. Цьогоріч 85 місцевих та іногородніх учасників з Полтавської, Київської, Сумської, Харківської, Дніпропетровської та Чернігівської областей прийняли участь у заході – це підприємці, фермери, умільці, виробники, майстри, надавачі послуг у сфері розваг для дітей.

Пирятинцям та гостям міста можна було придбати взуття, одяг, швейні, трикотажні, текстильні, дерев’яні та керамічні вироби, молокопродукти, овочі, фрукти та фруктові джеми, мед та медові напої від виробників, кондитерські вироби,смачну випічку, солодощі, каву та чай. А вишиті сорочки і сукні вражали своєю  кольоровою гамою і  майстерністю.

Погода, здавалося ярмаркувала разом з жителями та гостями міста. Сонце вже не таке спекотне, як влітку: воно лиш лагідно торкається обличчя.

Перлинкою заходу стала концертна програма вокального ансамблю ,,Соняшник“  Пирятинської школи мистецтв. Святковий  і веселий настрій присутнім подарували виконавці фолькльорного колективу „Пісенне джерело“, вокального ансамблю „Газдині“ Олександрівського сільського клубу та фолькльорний колектив клубу „Ветеран“. Пісні  артистів не давали сумувати, а дехто, навіть, підтанцьовував у такт запальних мелодій.

 Святкова фієста у пирятинців залишила приємні емоції та гарний настрій. А наостанок  ведучі  свята запросили  на святкування  дня народження нашого славетного міста  - 21 вересня, яке розпочнеться біля культурно-громадського центру виставками квітів, домашніх улюбленців та святковим концертом. Ввечері цього ж дня заходи продовжаться на стадіоні „Ювілейний“.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua