Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
14 вересня 2019 року 15:08

Відбулась міська спартакіада серед підприємств, установ та організацій Пирятинської ОТГ

З нагоди Дня фізичної культури і спорту сьогодні на стадіоні „Ювілейний“ відбулась міська спартакіада серед підприємств, установ та організацій Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади. І хоча не так багато команд взяло участь, та, мабуть,  це  найспортивніші колективи міста - команди „Освіта“, „Поліція“ та „Енергетик“.

Цього дня у програмі міської спартакіади було представлено такі види спорту: гирьовий спорт, легка атлетика (біг на 100м), перетягування канату, армспорт, міні-футбол та силові види спорту серед жінок: підняття маси тіла руками, присідання, підняття тулуба в положенні сидячи (прес).

Найсильнішими спортсменами в армрспорті стали Ірина Козін („Освіта“)  та Володимир Ярмоленко („Поліція“), у гирьовому спорті – Володимир Шашель („Енергетик“), у подоланні стометрівки перемогли Тетяна Хоменко („Поліція“) та Іван Зубенко („Освіта“). У міні-футболі та перетягуванні канату першість дісталася команді „Поліція“. У піднятті маси тіла руками (вправа на тренажері), піднятті тулуба в положенні сидячи (прес) і присіданні впевнену перемогу здобули представниці освіти - Світлана Сергієнко, Тетяна Дивяніна та Ірина Лимар.

Найкращою у загальнокомандному заліку стала команда „Освіта“, друге місце посіли представники поліції, третіми стали спортсмени з Пирятинської філії „ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО“.

Переможці змагань нагороджені кубками, медалями та грамотами. Організатором змагань виступив МОГО „ВФСТ „Колос“.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua