Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
13 вересня 2019 року 23:51

Свято спортивної слави

Щороку в другу суботу вересня в Україні відзначається День фізичної культури і спорту. А цьогоріч він співпав із знаковою подією – 50-річчям заснування Пирятинської ДЮСШ, яка стала справжньою кузнею спортивних талантів, адже тут виховувалося не одне покоління дітей, які гартували дух, волю та силу. За час існування школи маємо багаточисельний загін спортсменів масових розрядів, першорозрядників, кандидатів у майстри спорту та більше десяти майстрів спорту.

Тож напередодні свята дружня спортивна родина Пирятинської міської ОТГ зібралася в актовому залі Пирятинського ліцею. А родина велика, адже тут і ветерани спорту, тренери, вчителі фізичної культури закладів освіти, випускники спортивної школи, учні та прихильники здорового способу життя.

На заході побував і міський голова Олексій Рябоконь, який подякував усім причетним до спорту за їх внесок у розвиток спортивної слави Пирятинської громади та привітав із святом. Зі словами вітання перед присутніми у цей день також виступили начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської ОДА Олександр Буцький та голова районної профспілкової організації працівників освіти Людмила Зібніцька.

Кращих представників спортивної галузі відзначено грамотами, подяками та подарунками.

Пирятинська громада пишається досягненнями земляків, які з честю продовжують славні спортивні традиції.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua