Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
13 вересня 2019 року 09:41

Вітання з Днем програміста

Щиро вітаю Вас з професійним святом!   У сучасному світі для того щоб впевнено почувати себе у будь-який професії недостатньо тільки досконало володіти спеціалізованими знаннями та навиками. Так успішного програміста відрізняє: досконале знання операційних систем, професійний рівень роботи з апаратною частиною комп’ютерної техніки, володіння декількома мовами програмування, розуміння принципів побудови зручних інтерфейсів користувача, можливість проектування та розробки програмних систем.

   Але і це ще не все. Створенні програмістами програми працюють майже у всіх сферах життєдіяльності людини  і тому мимоволі програмісти змушені ставати фахівцями ще й в математиці, статистиці, економіці, графіці, управлінні та в багатьох інших.

 Бажаю винахідливості, кмітливості та творчості в роботі, добробуту, щастя й удачі в житті. Нехай кожен ваш день буде запрограмований на успіх, а в організмі стоїть потужний антивірус від недуг. Проривів в роботі, рішучих дій, величезних можливостей, грандіозних досягнень, різноманітності в житті, абсолютного успіху, багатогранного щастя душі, численних нових програм, цікавих розробок, свободи вибору, талану в усьому!

 

 З повагою міський голова                                            Олексій Рябоконь

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua