Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
12 вересня 2019 року 13:54

Із засідання виконкому

11 вересня відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради під головуванням міського голови Олексія Рябоконя. Розглянуто 19 питань та прийнято відповідні рішення.

Члени виконавчого комітету заслухали інформацію про соціальну підтримку та організацію оздоровлення сімей учасників бойових дій та сімей загиблих учасників бойових дій. Всього на території об’єднаної територіальної громади проживає 151 учасник антитерористичної операції. Пирятинським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді надавалися послуги консультування 19 учасникам антитерористичної операції. Заходами Програми соціального захисту та соціального забезпечення населення передбачено пільговий проїзд на автотранспорті загального користування; матеріальна допомоги на лікування учасників АТО, ООС, які отримали поранення під час несення служби;   щоквартальна матеріальна допомога для оплати за житлово-комунальні послуги членам сімей загиблих учасників антитерористичної операції та сім?ям померлих учасників антитерористичної операції; одноразова матеріальна допомога військовослужбовцям на оздоровлення, що отримали поранення під час виконання обов’язку в зоні проведення АТО, ООС у 2015-2019 тощо.

Учасники антитерористичної операції користуються безкоштовною медичною допомогою, зокрема здійснюється відшкодування вартості лікування в стаціонарних відділеннях та забезпечується пільгове зубопротезування. Також в  об’єднаній міській територіальній громаді реалізовуються державні програми, якими користуються учасники АТО, зокрема забезпечується соціальна, професійна адаптація та оздоровлення учасників АТО.

Розглянуто ряд питань житлово-комунального господарства: видача громадянам паспорта прив’язки тимчасової споруди, упорядкування адрес міста, взяття на квартирний облік про які інформувала начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Марина Зергані. Прийнято рішення про встановлення дорожніх знаків на вулицях населених пунктів об’єднаної громади: „Пішохідний перехід“ та „Головна дорога“ по вул.Єлени, „Обмеження максимальної швидкості“ (20 км/год.)  по вул.Матросова, у Рівному - заборонний дорожній знак для транспортних засобів, маса яких перевищує 7 т тощо.

Погоджено благодійній організації „Благодійний фонд І-Ес-Джей-Еф Східна Європа“ виконання робіт на території єврейського цвинтаря по вул.Цибаня. Зокрема заплановано  провести укріплення схилів цвинтаря на території цегельного кар’єру, встановлення огорожі та впорядкування прилеглої території.

 Готуючись до святкування Дня міста Пирятин, прийнято рішення щодо надання дозволу на тимчасове розміщення розважальних атракціонів та нестаціонарних засобів для виїзної торгівлі  під час проведення святкових заходів.

У зв’язку з новими кадровими призначеннями внесено зміни до складу Координаційної ради з питань сім?ї, дітей, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім?ї та протидії торгівлі людьми при виконкомі міської ради.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua