Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
9 вересня 2019 року 17:45

Пирятинці на Street fest „Кращі товари Полтавщини“

9 вересня у Полтаві на Соборному майдані Пирятинська міська ОТГ, як одна з кращих та успішних громад Полтавщини, представила власну експозицію успіхів, можливостей та досягнень нашої громади на виставці-продажу Street fest „Кращі товари Полтавщини“. Захід проводиться з метою широкої популяризації місцевих товаровиробників і представників крафтового виробництва (народні промисли) та був присвячений 250-й річниці з дня народження засновника нової української літератури Івана Котляревського.

На „Алеї децентралізації“ представлені вироби підприємців з об’єднаних територіальних громад області, які на своїх територіях розвивають та підтримують бізнес. Пирятинська громада презентувала продукцію місцевих товаровиробників та вироби наших народних умільців.

Пирятинська міська рада дякує за активну участь у виставці та надану допомогу у підготовці та проведенні презентації громади ТОВ „Пирятинський сирзавод“, ФОП Маслак О.В., ПП „Калиновомостівське“ (Зубенко А.І.), ТОВ „Екопродгруп“ (Редько П.І.) МедОкАм (Кошман В.М.), Общині Святителя Іоана Шанхайського Чудотворця (с.Калинів Міст), Сергію Сьоміну, Тетяні Митропан, Світлані Ляшенко, Любові Жуковській, Олені Дев’яніній, Оксані Горбань, Ніні Клітко, Світлані Бурдак, Аллі Ященко, Раїсі Ільєнко, учениці 11-Б класу Пирятинського ліцею Діані Черниш та вчителю мистецтва Олександру Шудрі, працівникам школи мистецтв, станції юних техніків, центру дитячої та юнацької творчості, команді міської ради.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua