Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
8 вересня 2019 року 15:18

Відбулося засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально – економічного розвитку та підприємництва

5-6 вересня в Центрі громадського діалогу працювала постійна  комісія міської ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально – економічного розвитку та підприємництва. Члени комісії обговорили проекти рішень, які пропонуються для розгляду на черговій сесії міської ради, внесли пропозиції до деяких з них.

Депутати заслухали інформацію про виконання Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади за І півріччя 2019 року в частині повноважень постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва. Також члени комісії розглянули хід виконання програм Пирятинської міської ради: „Реалізації проектних пропозицій громадського бюджету (бюджету участі)“, „Розвиток дорожнього руху та його безпеки в Пирятинській ОТГ“, „Розвиток вуличного освітлення“, „Покращення благоустрою Пирятинської ОТГ“ тощо.

Начальник фінансового управління міської ради Світлана Кеда презентувала звіт про виконання бюджету міської об’єднаної територіальної громади за І півріччя 2019 року та представила проект рішення про внесення змін до бюджету міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік. Зокрема запропоновано передбачити 48,0 тис. грн. на проведення поточного ремонту ДНЗ „Ромашка“ в селі Олександрівка, 50,0 тис.грн – для надання матеріальної допомоги на лікування хворим громадянам та надання допомоги на поховання, 610,0 тис.грн – на реконструкцію покрівлі Опорного закладу Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №6, 1,0 млн.грн – на утримання територіального центру тощо. Комісія рекомендувала винести ці зміни на розгляд та затвердження чергової сесії міської ради, яка відбудеться 11 вересня 2019 року.

Крім того, члени комісії розглянули проекти рішень про внесення змін та доповнень до ряду програм. Розглянувши зміни до Програми висвітлення діяльності Пирятинської міської ради в засобах масової інформації на 2019 рік, депутати запропонували збільшити обсяг фінансування Програми на 100,0 тис.грн. Комісія рекомендувала сесії міської ради внести зміни та доповнення до Комплексної програми соціального захисту та соціального забезпечення населення на 2019 рік, збільшивши видатки на надання  матеріальної  допомоги  на лікування хворим жителям Пирятинської об’єднаної  територіальної громади та на надання допомоги на поховання. Рекомендовано дофінансувати Програму організації суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді виконання оплачуваних суспільно корисних робіт у 2019 році на 10,0  тис.грн.

Також члени комісії рекомендували сесії міської ради затвердити Програму обладнання вузлом обліку теплової енергії багатоквартирного житлового будинку по вул.Коцюбинського,33 м.Пирятин на 2019 рік та Програму розвитку Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Пирятинської міської ради на 2019-2020 роки.

Крім того, розглянуто звернення комунального підприємства „Пирятинська центральна районна лікарня“. Медики просять кошти на придбання медикаментів, матеріалів, оплату послуг та на енергоносії. Всього до кінця року потрібно близько 1,9 млн. грн. Також розглянуто звернення КП „Пирятинський центр первинної медико-санітарної допомоги“ щодо виділення 177,0 тис. грн. на оплату енергоносіїв.

Враховуючи рекомендації профільної комісії, депутати вирішили повернутися до розгляду цих питань по закінченню 9 місяців 2019 року.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua