Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
7 вересня 2019 року 12:25

Пирятин відвідали представники корпорації „Молочний альянс“

6 вересня відбулася зустріч керівництва Пирятинської міської ради з представниками кадрових та юридичних служб корпорації „Молочний альянс“. У конференц-залі Пирятинського сирзаводу міський голова Олексій Рябоконь презентував досвід Пирятинської міської ОТГ в контексті децентралізації та подякував керівництву підприємства за співпрацю в плані фінансової допомоги у рамках приватно-муніципального партнерства.

Після чого учасники зустрічі ознайомилися  з об’єктами, які було реалізовано, в тому числі, і завдяки співпраці з Пирятинським сирзаводом.

Зокрема, побували на ігровому майданчику по вулиці Січових Стрільців та в сквері „Фантазія“, відвідали навчальні заклади міста: Пирятинський ліцей та його Філію, де директори шкіл провели ознайомчу екскурсію. А також відвідали басейн, інклюзивно-ресурсний центр та стадіон „Ювілейний“.

Насамкінець учасники заходу відвідали Пирятинський центр надання адміністративних послуг, де керуючий справами виконавчого комітету міської ради Лариса Кочур розповіла про історію його створення та послуги, які надаються в ЦНАПі.

Гості були вражені, адже не сподівалися побачити в маленькому Пирятині настільки сучасні об’єкти соціальної сфери.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua