Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
7 вересня 2019 року 16:04

Свято сили, краси та здоров’я

Традиційно у другу суботу вересня відзначається День фізичної культури і спорту. Це свято, яке уособлює велич сили духу, мужності і патріотизму наших людей, залучає до своїх лав прихильників здорового способу життя. Сьогоднішнє зростання рядів юних сподвижників фізичної культури і спорту – добра ознака утвердження в суспільстві ідеалів людської краси й духовного здоров’я, одвічного прагнення людини до самовдосконалення.

Напередодні цього свята на подвір’ї Культурно-громадського центру відбувся незвичайний захід, спортивне асорті „Свято сили, краси та здоров’я“, яке організувала бібліотекар 1-ї категорії відділу обслуговування Алла Кабушка. Участь у заході взяли учні 10-Б класу Пирятинського ліцею.

 Перед школярами виступила викладач спортивної школи, суддя першої категорії Ірина Карась, яка розповіла про Пирятинську дитячо-юнацьку спортивну школу, якій в цьому році виповнюється 50 років, про досягнення пирятинських спортсменів на обласних та всеукраїнських змаганнях.

Далі цікавий танцювальний флеш-моб з учнями провела студентка ПНПУ ім. Короленка, чемпіонка області та призер чемпіонатів України, кандидат у майстри спорту, випускниця ДЮСШ Вікторія Кабушка.

На завершення заходу бібліотекар провела вікторину для школярів „Навколо спорту“. Учні були дуже активні як у флеш-мобі, так і у вікторині. Всі присутні могли ознайомитися з книжковою виставкою „Хто із спортом дружить – буде завжди дужий“.

Захід пройшов у щирій, дружній, теплій атмосфері та завершився спільною світлиною.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua