Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
2 вересня 2019 року 13:32

Відбулося свято Першого дзвоника у школах громади

2 вересня у всіх школах Пирятинської об’єднаної громади пролунав перший дзвоник. День знань – одне з головних свят навчального року – урочисте та хвилююче. Разом з тим, це свято об’єднує всю громаду – від малих першачків, які вперше ступають на незвіданий шлях знань, до серйозних одинадцятикласників, яким доведеться готуватися до основних іспитів та обирати майбутню професію. Також це свято всіх учителів, батьків, бабусь та дідусів, хто з хвилюванням та гордістю проводжав дітлахів до школи.

Лунали вітальні слова на адресу учнів та педагогів. Всі бажали плідного, цікавого та змістовного року, досягнення омріяної мети. 

За доброю традицією керівництво міста також відвідало заклади освіти та привітали шкільні родини. Міський голова Олексій Рябоконь, у цей святковий та теплий день, побажав натхнення, творчої наснаги, нових здобутків у навчанні.

Після завершення урочистих лінійок, хвилююче зазвучав перший дзвоник, у руках маленьких першокласниць, який покликав школярів на перший урок.

Святкові дійства були наповнені добром, миром, злагодою, почуттям єдності. На подвір’ях навчальних закладів були облаштовані фотозони, предметні локації, школярі грали в різноманітні квести.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua