Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 грудня 2015 року 16:13

Визначені переможці конкурсу на краще новорічне оформлення об’єктів

Завершився конкурс на «Краще новорічне оформлення фасадів та вітрин об’єктів торгівлі, ресторанного господарства, сфери побутових послуг, підприємств, установ та житлових будинків в населених пунктах Пирятинської територіальної громади до Нового року 2016 року».  Основною метою конкурсу було формування привабливого зовнішнього вигляду міста та сіл, створення святкової атмосфери для мешканців і гостей міста в новорічні і різдвяні свята, активізації роботи підприємств, установ, об’єктів торгівлі, ресторанного господарства, сфери обслуговування населення та проведення заходів щодо покращення зовнішнього вигляду об’єктів та будинків. Конкурс було проведено в трьох номінаціях, в яких розглядалися  святкове оформлення вітрин (вікон, балконів) та фасадів даного об’єкту, використання святкових світло-технічних елементів, наявність новорічної тематики в оформленні екстер’єру та інтер’єру. 

Так, за допомогою ЗМІ попередньо було проінформовано юридичних і фізичних осіб про умови проведення та основні критерії конкурсу. І вже 30 грудня відбулося засідання  Конкурсної комісії з визначення  переможців. Було уважно  розглянуто продемонстровані  фото  інтер’єрів та екстер’єрів об’єктів учасників, загальна кількість яких склала 13.

Переможцями у номінаціях конкурсу стали:

1) „Краще новорічне оформлення торговельних об’єктів, об’єктів ресторанного господарства і  побутового обслуговування населення“  -

фізична особа – підприємець Литвиненко Наталія Іванівна, яка здійснює господарську діяльність у Салоні-краси „НАТАЛІ“   по вул. Леніна,25.

2)  „Краще новорічне оформлення підприємств, установ та організацій“ -

юридична особа - Пирятинська загальноосвітня  школа I-II ступенів №1 Пирятинської РДА  (директор Сергієнко Л.В.)  по вул. Пролетарська,116.

 3) „Краще новорічне оформлення  житлового будинку (вікон, балконів)“ -

 фізична особа  - Жук  Інна  Володимирівна,  вул. Набережна, 25а.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua