Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
11 листопада 2014 року 14:43

Засідання постійної комісії

11 листопада відбулося засідання постійної комісій з питань регламенту, депутатської етики, діяльності засобів масової інформації та контролю за виконанням рішень міської ради під головуванням депутата міської ради Тетяни Чайки та за участю секретаря ради Олександра Новікова.

В рамках підготовки до пленарного засідання сорокової сесії міської ради депутати розглянули три постанови, подані Пирятинською міською виборчою комісією, а саме:

  1. Про припинення повноважень та скасування реєстрації згідно особистої заяви депутата Пирятинської міської ради шостого скликання Жамхарян Олени Михайлівни, включеної до виборчого списку Пирятинської районної партійної організацієї політичної партії „Всеукраїнське об’єднання „Батьківщина“ під № 3.
  2. Про задоволення заяви Яременка Миколи Миколайовича, висунутого Пирятинською районною партійною організацією політичної партії „Всеукраїнське об’єднання „Батьківщина“ у виборчому списку під № 7 про відмову набуття статусу депутата Пирятинської міської ради шостого скликання.
  3. Про визнання обраним та зареєструвати депутатом Пирятинської міської ради шостого скликання наступного за черговістю у виборчому списку кандидатів у депутати Пирятинської міської ради від Пирятинської районної партійної організації „Всеукраїнське об’єднання „Батьківщина“  у виборчому списку під № 8 Довженко Регіну Стасіо.

Члени комісії після бесіди з кандидатом у депутати одностайно погодили проект рішення чергової сесії „Про визнання повноважень депутата міської ради шостого скликання Довженко Регіни Стасіо“ та рекомендували його до розгляду на пленарному засіданні, яке відбудеться 13 листопада.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua