Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
17 грудня 2015 року 14:48

Друга сесія затвердила регламенти роботи Пирятинської міської ради та її виконавчого комітету

 

11 грудня відбулася друга сесія Пирятинської міської ради. На початку пленарного засідання Пирятинський міський голова Олексій Рябоконь поінформував присутніх про роботу виконкому міської ради в міжсесійний період.

Депутати затвердили регламенти роботи Пирятинської міської ради сьомого скликання та її виконавчого комітету, положення про постійні комісії міської ради та про старосту. Рішенням сесії закріпили депутатів за мікрорайонами, що відповідають виборчим округам в межах Пирятинської міської ради. Внесли зміни до рішення першої сесії міської ради „Про припинення діяльності Олександрівської сільської ради та її виконавчого органу“ та уповноважили Ніну Клітко, яка виконує обов’язки старости сіл Олександрівка, Могилівщина, Рівне,  проводити державну  реєстрацію актів цивільного стану та вчиняти нотаріальні дії, передбачені чинним законодавством. Затвердили рішення щодо утворення міського Центру надання адміністративних послуг, надали дозвіл виконкому міської ради провести реконструкцію частини гуртожитку на  площі Борців Революції, де планується  облаштування такого Центру.

Наступними рішеннями внесли зміни до деяких міських цільових програм, зокрема, Програми культурно-мистецьких заходів на 2015 рік. Виділили кошти для нагородження переможців конкурсу на краще новорічне оформлення об’єктів торгівлі, ресторанного бізнесу, установ, організацій,  приватних будинків. Внесли зміни до міського бюджету на 2015 рік, заслухали і затвердили звіти про виконання коштів міського бюджету, які цього року виділялися на виконання заходів міських цільових програм. Затвердили розмір вартості харчування у дошкільних навчальних закладах.

Прийняли рішення щодо структури та чисельності апарату Пирятинської міської ради. До складу виконкому буде введено посади двох старост – Олександрівки, Могилівщини, Рівного та Калинового Мосту і Верхоярівки, а також утворено новий структурний підрозділ – міський Центр надання адміністративних послуг. Внесено зміни та доповнення до Положення про преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам Пирятинської міської ради, прийнято рішення щодо встановлення надбавки, премій та виплати матеріальних допомог міському голові та заступникам міського голови з питань діяльності виконкому.

Крім того, сесія прийняла рішення про прийняття у комунальну власність територіальної громади міста житлового будинку № 102 Б по вулиці Абаканській, надала повноваження начальнику відділу із земельних та екологічних питань виконкому міської ради Євгенію Стаднику на підписання акту встановлення меж та акту прийомки-передачі межових знаків у технічних документаціях та проектах землеустрою, затвердила рішення з питань регулювання земельних відносин. 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua