Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
28 червня 2019 року 17:40

Небайдужість громади згуртовує і допомагає

Ситуація в сім'ї, яка була вчора оприлюдненана сторінці Facebook у Вечірньому Пирятині, стала підставою для кризового втручання спеціалістів міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, служби у справах дітей райдержадміністрації та дільничного інспектора районного відділу поліції. І хоча ми відвідували сім'ю та проводили з ними роботу, на жаль батьки не хотіли змінюватися.

Ми вдячні небайдужим людям, які зафіксували даний факт і оприлюднили його. Сім'я перебувала в складних життєвих обставинах, мама виховувалася в інтернатному закладі та на жаль не отримувала підтримки від батька дитини. Два роки тому жінка знайшла своїх родичів у Латвії, які звали їх з дитиною до себе, готові були допомогти, але на жаль батько дитини не давав дозволу на виїзд за кордон. Вчора дитина з мамою були влаштовані в кризовий центр для соціальної адаптації. У бюджеті міської ради були передбачені кошти на утримання сім'ї в цьому соціальному закладі. Проте харчування сім'я повинна забезпечувати самостійно (крім базових продуктів - крупи, олія є в наявності). На перший час я залишила їм невеликі кошти, проте надалі потрібна буде фінансова підтримка.

Оскільки у жінки немає банківської картки, плануємо поставити скриньку для збору коштів у Пирятинському центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (вул.Героїв Майдану, 2, ІІ поверх). Бажаючі допомогти мамі з дитиною можуть надати будь-яку допомогу: одяг, продукти чи кошти, які в подальшому будуть їм передані. Дякуємо ще раз громаді, яка не була байдужою.

 


З повагою Пирятинський міський ЦСССДМ

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua