Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
27 червня 2019 року 22:59

Директори шкіл та комунальники прозвітували про свою роботу

   26 червня відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Члени виконавчого комітету розглянули 35 питань порядку денного та прийняли відповідні рішення.
   Директори шкіл Пирятинської міської ОТГ звітували про діяльність навчальних закладів за підсумками 2018-2019 навчального року. Детально ознайомили присутніх зі своєю роботою та педколективу впродовж року, поділилися досягненнями та здобутками. Під час звіту директора Пирятинського ліцею міський голова Олексій Рябоконь наголосив на необхідності посилення виховної роботи в закладі, в тому числі за участю психологічної служби, поліції, авторитетних в громаді людей: депутатів, членів виконкому.
   Комунальники спільно з головним спеціалістом відділу економічного  аналізу та розвитку управління економіки Наталією Музиченко  доповіли про виконання планів по доходах і витратах підприємств,  а також про господарську  діяльність, яку здійснювали ці підприємства впродовж І кварталу 2019 року.
   Аналіз показників виконання фінансових планів комунальних підприємств  свідчить, що план по доходам за звітний період Пирятинськими госпрозрахунковими  очисними спорудами виконано на  82,1%; Пирятинським міським водоканалом – на 92,3%; „Каштаном“ – на 84,2%; „Райдугою“  - на 113,3 %; готелем „Пирятин“ – на 94,8%.
   Головний спеціаліст з питань цивільного захисту та мобілізаційної роботи виконкому міської ради  Роман Педяш проінформував про пожежі в екосистемі, які сталися на території Пирятинської міської ОТГ. Так, впродовж цього року виникло 20 пожеж, матеріальний збиток від яких склав: прямі збитки – 1244,5 тис. грн., побічні збитки – 2281,3 тис. грн. 
   З метою підтримки та розвитку підприємництва погоджено режим роботи торговельного об’єкту „У куми“. Надано тимчасовий дозвіл на розміщення нестаціонарних засобів для здійснення виїзної  торгівлі на майдані Незалежності під час святкування Дня молоді та на острові Масальський під час проведення свята Івана Купала.
    Далі члени виконкому погодили заяву про наміри ТОВ „Пирятинський сирзавод“ щодо будівництва очисних споруд на території підприємства.
   Крім того, розглянуто ще ряд соціальних та житлово-комунальних питань: про взяття на квартирний облік, упорядкування адресного господарства, видачі будівельного паспорта тощо.
     Детально з прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на нашому сайті у розділі „Рішення виконавчого комітету“.
 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua