Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
27 червня 2019 року 10:00

На засіданні сесії міської ради

25 червня відбулося пленарне засідання п’ятдесят шостої сесії Пирятинської міської ради сьомого скликання. На порядок денний винесено 54 питання.

На початку засідання головний спеціаліст фінансового управління міської ради Валентина Науменко запропонувала перенести розгляд питання „Про внесення змін до бюджету міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік“. Вона пояснила це тим, що під час розподілу коштів не були враховані всі потреби, а наступне перевиконання бюджету очікується через кілька місяців, тому і необхідно переглянути розподіл фінансового ресурсу. Ця пропозиція викликала жваве обговорення та не була підтримана депутатами.

Сесією затверджено місцеві податки та збори на 2020 рік. Внесено зміни до ряду програм, зокрема, у межах „Комплексної програми соціального захисту та соціального забезпечення населення“ передбачено 45, 0 тис.грн на лікування Сергія Шевченка, який був жорстоко побитий 9 березня біля кафе „Н2О“, у програмі „Питна вода“ – 334,644 тис. грн. для придбання насосів. Для відшкодування вартості препаратів інсуліну та придбання матеріалів, медикаментів, продуктів харчування центральній районній лікарні Програмою „Забезпечення надання медичної допомоги жителям Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади КП „Пирятинська центральна районна лікарня“ на 2019 рік“ передбачено 859,2 тис.грн.

Внесено зміни до Положення про громадський бюджет (бюджет участі) Пирятинської міської ОТГ, відповідно до яких 1 липня розпочинається прийом проектних пропозицій.

Крім того, затверджено Положення про Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету міської ради в новій редакції та прийнято низку земельних питань.

Питання „Внесення змін до бюджету міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік“, „Внесення змін до Порядку розгляду електронної петиції“, „Створення Агенції розвитку Пирятинської міської ОТГ“ та „Внесення змін до Програми висвітлення діяльності Пирятинської міської ради в ЗМІ“ не були підтримані депутатами. Тому найближчим часом відбудеться позачергова сесія міської ради.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua