Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
20 червня 2019 року 08:17

Робоча нарада по питаннях енергоефективності

19 червня у кабінеті заступника міського голови Максима Варави відбулась робоча нарада з питань енергоефективності. У заході взяли участь головний спеціаліст відділу управління комунальною власністю Євгенія Кошова, головний спеціаліст відділу управління комунальною власністю Руслан Биков та генеральний директор ТОВ „Сінвест Груп“ Ігор Кучеренко.

Ігор Кучеренко проінформував присутніх щодо можливості використання ЕСКО-механізму на об’єктах комунальної власності громади.

Енергосервіс – це комплекс технічних та організаційних енергозберігаючих  та інших заходів, спрямованих на скорочення замовником енергосервісу споживання або витрат на оплату паливно-енергетичних ресурсів та житлово-комунальних послуг порівняно із споживанням  за відсутності таких заходів.

Суть концепції енергосервісу полягає в тому, що енергоефективні заходи в будівлях бюджетних установ (шкіл, дитячих садочків тощо) впроваджуються приватними інвесторами – енергосервісними компаніями (ЕСКО), а оплата здійснюється виключно за рахунок економії (скорочення витрат на споживання комунальних послуг та енергоносіїв), досягнутої в результаті здійснення енергоефективних заходів.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua