Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
18 червня 2019 року 11:36

Впровадження відновлюваних джерел енергії

13-14 червня в Києві пройшла конференція „Впровадження відновлюваних джерел енергії“, організована Асоціацією об’єднаних територіальних громад за підтримки шведсько-українського проекту „Підтримка децентралізації в Україні“ SKL International та Ради країн Балтійського моря.

Перед присутніми виступили Веніамін Сітов, голова платформи Асоціації „Безпека в громадах“, Мереф’янський міський голова; Валентина Полтавець, виконавчий директор Асоціації ОТГ; Ієва Клнінья, лідер шведсько-українського проекту „Підтримка децентралізації в Україні“ SKL International та інші.

Під час дискусії  учасники обговорили проблеми та перспективи розвитку використання відновлюваних джерел енергії, електро- і біоенергетичних ресурсів; законодавче підґрунтя для впровадження заходів з енергозбереження; кращі практики ОТГ у сфері впровадження проектів відновлюваних джерел енергії.

У рамках даної конференції провідні експерти у сфері енергоефективності Ян Ваандерс та Максим Верещак провели семінар для енергоменеджерів об’єднаних територіальних громад „Підготовка та управління проектами у сфері енергоефективності та енергозбереження“, де учасники тренінгу ознайомилися із проектним циклом, можливими технічними рішеннями, потенційними проблемами і ризиками та отримали шаблони для підготовки проектних пропозицій.

У заході взяли участь головний спеціаліст відділу управління комунальною власністю виконавчого комітету міської ради Руслан Биков та начальник відділу муніципальних ініціатив та інвестицій виконавчого комітету міської ради Євгеній Крагель.

Досягнення енергетичної незалежності громади – це процес, який передбачає системну співпрацю державних інституцій, місцевої влади та міжнародних партнерів.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua