Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
11 грудня 2015 року 11:02

Зустріч із представником ДП „НДПІ містобудування“ з приводу генерального плану м.Пирятин

 

5 грудня відбулася зустріч міського голови Олексія Рябоконя, членів апарату міської ради, а саме Шикеринця І.С., Варави М.В., Стадника Є.В., Зергані М.І. та депутатських комісій на чолі з Войпанюком В.К., Хоменком О.В., Шаповалом Д.Г., Дубровим М.Я. із представником ДП „НДПІ містобудування “ Василем Онищенком  з приводу розробленого другого етапу генерального плану міста. На засіданні обговорювався  територіальний розвиток міста та одне з болючих питань – відкриття нового цвинтаря.

Василем Онищенком  було представлено декілька варіантів розвитку території міста, найбільш перспективнішими з яких є ділянки в кінці вулиць Цибаня та Київської під зблоковане та котеджне будівництво.

Також в ході зустрічі дійшли висновку, що нове кладовище потрібно винести за межі міста та облаштувати до нього під’їзд, попередньо провівши громадські слухання по його розташуванню. А для розміщення промислової зони, технопарку, логістичного центру використати територію за автомагістраллю Київ-Харків-Довжанський, вздовж правої сторони дороги на Гребінку.

По закінченню обговорення було вирішено розробити схему планування території об’єднаної територіальної громади м.Пирятин разом із землями Олександрівської сільської ради. Після розгляду креслень генплану їх було  доповнено для подальшого доопрацювання.

                                                                                     

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua