Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
14 червня 2019 року 12:57

Депутати розглянули податки та збори на 2020 рік

У рамках підготовки до проведення пленарного засідання сесії вчора, 13 червня, працювала постійна комісія міської ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва. Було розглянуто дев’ять питань порядку денного.

Комісія розглянула проекти рішень про місцеві податки та збори на 2020 рік, які пройшли регуляторну службу та були оприлюднені на офіційному сайті міської ради для обговорення та надання пропозицій. Детально розглянуто пропозиції постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг щодо збільшення ставок податку за землі промисловості, транспорту та зв’язку. Узгоджено проект рішення, який буде винесено на розгляд та затвердження сесії міської ради. Крім того, рекомендовано внести зміни та доповнення  до плану діяльності Пирятинської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік.

Наостанок, комісія розглянула ряд листів від установ та підприємств. Серед них -  листи ДНЗ „Пролісок“ щодо проведення капітального ремонту харчоблоку та придбання дитячих ліжок. Голова постійної комісії Владислав Йощенко запропонував передбачити в бюджеті на 2020 рік кошти на ремонт, а  ліжка придбати ще в цьому році. Також розглянули лист Опорного закладу Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 щодо потреб закладу, зокрема проведення ремонту, придбання техніки тощо на загальну суму більше 4,0 млн. грн.

Крім того, розглянуто звернення комунального підприємства „Пирятинська центральна районна лікарня“. Медики просять кошти на придбання медикаментів, матеріалів, оплату послуг тощо. Всього до кінця року потрібно близько 1,5 млн. грн. Депутати рекомендували спеціалістам ЦРЛ підготувати детальний розрахунок по кожній позиції на наступне засідання комісії.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua