Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
12 червня 2019 року 17:05

У підготовці до чергової сесії

11 червня в конференц-залі Пирятинської загальноосвітньої школи № 4, відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг. На порядок денний винесено 5 питань.

Почали роботу із розгляду питання про внесення змін та доповнень до Програми покращення матеріально-технічної бази КП „Каштан“ на 2019 рік. У результаті обговорення депутати рекомендували здійснити перерозподіл коштів в межах Програми для придбання додаткового обладнання для бензорізу, придбання газонокосарки та причепного засобу.

Також депутати розглянули зміни та доповнення до Програми „Питна вода Пирятинської ОТГ“ на 2019 рік та рекомендували винести питання щодо фінансування додаткових заходів Програми на розгляд бюджетної комісії.

Під час розгляду питання про внесення змін та доповнень до Програми утримання об’єктів комунальної власності Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік спеціалісти КП „Каштан“ повідомили, що до них надійшов лист від „Полтаваліфт“ в якому зазначено, що відповідно Правил будови і безпеки експлуатації ліфтів пасажирські ліфти повинні бути обладнані двостороннім зв’язком з диспетчерським пунктом. Крім того, з 01.07.2019 року збільшується вартість технічного обслуговування ліфтів до 2690,0 грн. У разі встановлення системи диспетчеризації ліфтів місячна вартість технічного обслуговування становитиме 1830, 0 грн. Таких будинків, які обслуговує КП „Каштан“ – 2. Голова постійної комісії Олексій Хоменко запропонував розглянути це питання комплексно: переобладнати ліфти за рахунок коштів бюджету міської ОТГ не тільки у тих будинках, які обслуговує „Каштан“, а й у інших, де на даний час створено ОСББ. Депутат Олег Куча рекомендував керівництву комунального підприємства „Каштан“ активно інформувати жителів багатоквартирних будинків про види послуг, які надає підприємство.

Далі депутати заслухали інформацію про стан ремонту тротуарів у місті Пирятин. Олексій Хоменко ознайомив присутніх з депутатським зверненням щодо включення до Програми  розвитку дорожнього руху та його безпеки в Пирятинській міській ОТГ на 2017-2019 роки таких заходів: „капітальний ремонт вулиці Спартака від вул.Гагаріна до вул.Завокзальна“ та „облаштування тротуару по вул. Ярмаркова від ДНЗ „Червона шапочка“ до управління соціального захисту населення райдержадміністрації“.

Члени комісії підтримали створення комунального підприємства „Агенція розвитку Пирятинської міської ОТГ“ та запропонували свої зміни до його Статуту.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua