Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
12 червня 2019 року 13:40

Із засідання постійної комісії міської ради з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та ЗМІ

11 червня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та ЗМІ. На розгляд комісії винесено п’ять  питань.

Начальник загального відділу та інформаційного забезпечення виконкому міської ради Тетяна Нестерець поінформувала присутніх про необхідність внесення змін до Програми висвітлення діяльності Пирятинської міської ради в засобах масової інформації на 2019 рік. Загальним відділом та інформаційного  забезпечення виконкому міської ради проведено аналіз висвітлення діяльності Пирятинської міської ради та її виконавчого комітету в розрізі висвітлення інформацій телерадіокомпанією „Пирятин“, районною газетою „Пирятинські вісті“ та  обласним тижневиком „Пирятинська правда“.

Тетяна Нестерець зазначила, що запланованих коштів  не вистачить до кінця року, тому відповідно до проведеного аналізу  виникла потреба у виділенні додаткових коштів. 

Члени комісії розглянули Положення про Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Пирятинської міської ради в новій редакції та зміни, які пропонується внести до Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Пирятинській міській раді.

Наостанок депутати рекомендували винести на розгляд та затвердження сесії рішення виконавчого комітету та розпорядження міського голови, прийнятих у міжсесійний період.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua