Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
12 червня 2019 року 16:15

Відкрита спартакіада міста Прилуки серед дітей та молоді з інвалідністю до Дня молоді

11 червня 2019 року в місті Прилуки проходила відкрита спартакіада серед дітей та молоді з інвалідністю. Участь взяли спортсмени з Прилук, Чернігова, Ніжина, Срібного та  Пирятина.

Команду Пирятинської районної організації інвалідів СОІУ представляли Олена  Коробіцина, Тетяна Миленко та Олег Сімон. Спортсмени змагалися з бігу, стрибків у довжину з місця, дартсу та корн холлу.

За результатами змагань, Олена Коробіцина посіла перше місце з дартсу, Тетяна Миленко – друге місце зі стрибків у довжину з місця та Олег Сімон зайняв третє місце з корн холлу.

Всі учасники та призери були нагороджені медалями та грамотами.

Відкрита міська спартакіада серед дітей та молоді з особливими потребами проводиться з метою подальшого поліпшення фізкультурно-оздоровчої, реабілітаційної та спортивної роботи серед дітей та молоді з особливими потребами, поглиблення їхньої інтеграції в суспільство, виявлення здібних та обдарованих спортсменів та подальшого розвитку та популяризації занять з фізичної культури та спорту серед представників цієї категорії.

Пирятинська районна організації інвалідів СОІУ висловлює подяку Пирятинській міській раді за фінансову підтримку та наданий транспорт.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua