Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
11 листопада 2014 року 14:30

Підготовка до сесії

10 листопада в рамках підготовки до пленарного засідання сорокової сесії міської ради відбулися засідання постійної комісій з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів і цін та розвитку підприємництва та головної постійної комісії з питань державної регуляторної політики під головуванням депутата міської ради Олександри Салівон. В роботі комісій взяли участь міський голова Олексій Рябоконь, заступник міського голови з питань діяльності виконкому Ігор Шикеринець, секретар міської ради Олександр Новіков, керуючий справами виконавчого комітету Лариса Кочур, начальники відділів міської ради Ірина Цюра та Оксана Порва, керівництво КП „Каштан“  Віталій Скочко, Валентина Бих, Надія Ткаченко та представник райвійськкомату Євгеній Наріманідзе.

Були розглянуті питання:

про внесення змін до показників міського бюджету на 2014 рік.

про внесення змін та доповнень до міських цільових Програм;

про затвердження міської цільової Програми забезпечення лікарів міста Пирятина службовим житлом на 2014 рік;

про затвердження міської цільової Програми співфінансування Пирятинської міської ради та ОСББ „Геолог“  щодо поточного ремонту силового кабелю по вул. Мікромістечко, 9 в м.Пирятин;

про прийняття майна в рамках діяльності „Ініціатива захисту прав та представлення інтересів місцевого самоврядування в Україні (ДІАЛОГ)“;

про   прийняття  в  комунальну  власність   об’єктів  електропостачання з подальшою передачею їх у власність ПАТ „Полтаваобленерго“.

Особлива   увага   депутатів   була   приділена  розгляду  питань щодо

підтримки членів сімей військовослужбовців-пирятинців, мобілізованих на військову службу. В результаті обговорень було схвалено проекти рішень щодо безкоштовного харчування дітей військовослужбовців в загальноосвітніх навчальних закладах на території міської ради та звільнення мобілізованих на військову службу в зону антитерористичної операції на сході України від сплати комунальних послуг.

Головна постійна комісія з питань державної регуляторної політики після обговорення питання „Про впорядкування продажу пива, алкогольних, слабо-алкогольних напоїв в об’єктах торгівлі та закладах громадського харчування на території Пирятинської міської ради“ рекомендувала включити його до плану діяльності міської ради з підготовки проектів регуляторних актів та винести на розгляд сесії.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua