Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
12 червня 2019 року 14:39

Семінар з муніципального енергоменеджменту

10-11 червня в місті Харків пройшов останній четвертий модуль з Муніципального енергоменеджменту, що організований проектом „Енергоефективність у громадах ІІ“  за підтримки  компанії Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та Програми „U-LEAD з Європою“, яка спільно фінансується Європейським Союзом.

Семінар був присвячений темі закупівлі енергоресурсів, енергоефективного обладнання, проведення тендерних процедур.

На найвищому рівні модуль проводили консультанти проекту - Олександр Шумельда та Андрій Барулін. Програма заходу була побудована, як на теоретичних, так і на практичних заняттях. Проводилася робота по розрахункам економічної складової впровадженню різного типу енергоощадних заходів, на прикладі заміни ламп розжарювання на світлодіодні, утеплення огороджувальних конструкцій та інших. Надавалися рекомендації з розробки інструкцій для користувачів будівель, обговорювались практичні аспекти щодо впровадження малих та великих заходів по термореновації об’єктів, як не допускати помилок при їх виконанні.

Представники громад Полтавщини, Харківщини та Сумщини обмінялися досвідом та враженнями після міжнародних навчальних поїздок до Словенії та Латвії, які проходили в кінці травня цього року.

У даному навчанні приймали участь головний спеціаліст відділу управління комунальною власністю виконавчого комітету міської ради Руслан Биков та провідний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету міської ради Олег Базар.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua