Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
10 червня 2019 року 09:16

Як створити спроможне ОСББ з проектом HOUSES

07 червня в Центрі громадського діалогу відбулася презентація Програми розвитку потенціалу ОСББ у проекті ЄС/ПРООН „Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень (HOUSES)“. Участь у заході взяли спеціалісти міської ради та КП „Каштан“, голови ОСББ, представники ініціативних груп.

Про особливості впровадження проекту розповіла координатор ПРООН у Полтавській області Вікторія Курилко, яка зазначила, що Проект HOUSES розрахований на два роки. Основною його метою є мобілізація співвласників багатоквартирних будинків на спільні дії з підвищення енергоефективності свого житла. Також проект сприятиме зміцненню потенціалу як новостворених, так і вже існуючих ОСББ, які й надалі зможуть розробити власні проекти з підвищення енергоефективності та подати заявку на фінансування до Фонду енергоефективності.

Цільових аудиторій декілька — мешканці багатоповерхівок, ініціативні групи, зареєстровані ОСББ, представники органів влади — як виконавчої, так і місцевого самоврядування.

У рамках Проекту планується проведення ряду тренінгів для ОСББ та ініціативних груп з питань створення ОСББ, ведення бухгалтерії та фінансового менеджменту, пошуку та отримання фінансування для   покращення стану будинків.

Про діяльність Фонду енергоефективності, його програми та механізми фінансування, які він пропонує розповів регіональний експерт проекту IFC Володимир Колієнко.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua