Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
4 червня 2019 року 16:15

Спеціалісти міської ради завершили навчання за програмою курсу „Ділове українське мовлення та документування управлінської діяльності. Е-урядування“

Сьогодні на базі Пирятинської міської ради Полтавським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій проведено одинадцятий семінар з ділової української мови за програмою курсу „Ділове українське мовлення та документування управлінської діяльності. Е-урядування“. У навчанні взяли участь 17 працівників виконавчого комітету Пирятинської міської ради.

В останній день навчання слухачі удосконалювали навички володіння діловою українською мовою. Також стисло оглянули зміни до нового правопису. Практичне заняття провела Лариса Дорошенко, начальник навчально-методичного відділу Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Посадовці також пройшли підсумковий контроль знань та вихідне анкетування. Наталія Осипенко, директор Полтавського ЦППК підвела підсумки навчання за професійною програмою. Слухачі отримали сертифікати  про підвищення кваліфікації.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua