Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 травня 2019 року 17:45

На засіданні земельної комісії

29 травня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи.

Під час розгляду питання про стан обліку земель Пирятинської ОТГ начальник відділу із земельних та екологічних питань виконавчого комітету міської ради Євгеній Стадник зазначив, що у відділі ведеться реєстр земельних ділянок, які перебувають в оренді юридичних та фізичних осіб. Комісія рекомендувала відділу  розпочати створення реєстру земель житлової забудови та сільськогосподарських земель.

Депутати взяли до відома інформацію про рентну плату на ліс. Євгеній Стадник проінформував, що для земель лісового фонду, які використовуються державними лісовими господарствами максимальна ставка податку становить 0,1 %  від їх нормативно грошової оцінки.

Обговорено повноваження наглядових рад комунальних підприємств. Комісія запропонувала створити наглядову раду в КП „Каштан“ та рекомендувала юридичному відділу виконавчого комітету міської ради напрацювати пропозиції з цього питання.

Крім того, розглянуто заяви громадян про вирішення спірної ситуації з використання земельної ділянки та про стан будівництва полігону ТПВ.

Наостанок голова постійної комісії Василь Войпанюк ознайомив депутатів із проектом рішення про заборону збору коштів у навчальних закладах ОТГ. Комісія рекомендувала юридичному відділу детально вивчити це питання та доопрацювати проект рішення.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua