Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
31 травня 2019 року 16:28

Прощай, садок дитячий!

  У травні святкують випускні вечори не лише школярі, але й маленькі дошкільнята – вчорашні малюки, а в майбутньому – першокласники. У закладах дошкільної освіти Пирятинської міської ради теж відбулися випускні бали. 
  Випуск із дитячого садка – особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства. 
  Зусиллями педагогічних колективів організовано цікаві та змістовні свята, які запам’ятаються малечі надовго та залишать добрі спогади про час перебування у  садочку. Під час свят маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців. Багато хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу вихователів, бо саме завдяки спільним зусиллям ми маємо хороших, розумних, а найголовніше – здорових дітей, дітей, які мають свої мрії і уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, що вдало було показано на святах. Працівники садочків, котрі випустили із затишного гніздечка в широкий світ чергових своїх пташенят, були схвильовані як ніколи, бо в кожного з малят вкладена частинка їх власної душі. І недарма стверджують, що це свято зі сльозами на очах.
  За доброю традицією, міський голова Олексій Рябоконь відвідав заклади освіти, аби сказати своє напутнє слово випускникам, подякувати їх наставникам та батькам за виховання дітей.
  Свята минули швидко, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – підготовка до школи. Успіхів вам, дітки, а батькам - терпіння і мудрості!
 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua