Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
31 травня 2019 року 11:49

Останній дзвоник... Скільки в цьому слові спогадів і радості

Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. По-сімейному тепло і водночас урочисто було проведено 31 травня 2019  року свято Останнього дзвоника у закладах загальної середньої освіти Пирятинської міської ради, сповістивши 2012 школярам  про закінчення навчального року. Для одних цей день - початок веселих канікул, а для інших - бентежна мить розлуки зі школою. Для 132 одинадцятикласників останній дзвінок прозвучав прощальним передзвоном та стартом до нового етапу їхнього життя.

В Пирятинській міській раді завжди підтримуються нові методи і форми роботи, в тому числі і в галузі освіти. Цьогоріч до свята Останнього дзвоника також підійшли по-новому,  аби насправді свято було дитячим, цікавим, наповненим розваг та радістю. Тому урочисті лінійки були короткими, а потім школярі грали в різноманітні квести, брали участь у конкурсах, іграх, дехто смакував морозивом. Вітали випускників і мами - флешмоб від них був оригінальним і несподіваним подарунком. 

За доброю традицією керівництво міста також відвідало заклади освіти та привітали випускників. Міський голова Олексій Рябоконь побажав випускникам  успішного вступу до нових навчальних закладів, нових вражень, оптимізму, гарного відпочинку та веселих канікул, а вчителям - професійного росту, наполегливості, творчих підходів та спільної роботи над покращенням наших освітніх закладів. 

Більше фото можна переглянути у розділі "ФОТОСВІТЛИНИ"

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua